Vi øker din konvertering på nett!

Vi hjelper deg med å begynne optimalisering i riktig ende og vi er med deg i hele prosessen.

DATADREVET STRATEGI

Vi fungerer som en forlenget arm til ditt allerede eksisterende team og våre konverteringsstrategier er basert på vår kunnskap og innsamlede data – Ikke magefølelse og ville gjetninger. 

VÅRE TJENESTER

Konverteringsoptimalisering (CRO) – Hva er det og hvordan foregår det?

La oss først og fremst snakke om ordet på alles lepper – konvertering. Hva er det egentlig? Jo, en konvertering er når en besøkende på ditt nettsted gjør noe du ønsker den skal gjøre. For eksempel fullføre et kjøp, fylle inn i et skjema eller legge igjen sine kontaktopplysninger. Konverteringsoptimalisering, eller Conversion Rate Optimization, er et vinnende konsept for å få et mer effektivt og lønnsomt nettsted.

Gjennom å måle, analysere hypoteser og evaluere data finner vi dine viktigste konverteringsstrømmer. Du kommer til å spare penger på din annonsering OG få mer fornøyde besøkende. Når du arbeider med den trafikken som allerede er på ditt nettsted blir din annonsekostnad per besøkende dramatisk redusert. Et godt utført konverteringsarbeid skaper fornøyde besøkende, og gir kunden en bedre brukeropplevelse, som i sin tur øker sjansen for at de kommer tilbake og anbefaler ditt nettsted videre.

Med Right Brain kartlegger vi problemene og LØSNINGENE!

Et felles problem i bransjen

Det legges ned enormt mye innsats for å skape trafikk til et nettsted. Uavhengig av om du benytter egne medier, fortjente medier eller betalte medier. Alt har sin pris i form av kostnader og egeninnsats. Og når kundene endelig lander på nettstedet ditt så er det ikke rart at du forventer en konvertering. Uansett hvor mye du har jobbet med å få trafikken inn så har majoriteten i bransjen det samme problemet. Dine besøkere kommer inn på ditt nettsted og ser seg rundt men «bouncer» før de har gjort det du ønsker de skal, nemlig konvertere.

Mange er klar over lekkasjen på sitt nettsted, men vet ikke helt hva som skal til for å løse denne problematikken. Vi hjelper våre kunder med å øke konverteringen og påser at de får uttelling for sitt harde arbeid.

Problem i bransjen

PARTNERE

KONTAKT

Fyll ut skjemaet eller ring oss, vi har alltid tid til å prate med deg!Takk for din melding, du hører fra oss snart!
Adresse

Right Brain AS
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

Telefon

+47 960 12 960

Sosiale medier
Lær deg mer om konvertering og få nyttige tips, direkte på mail.
+