LOADING

A taste of CRO and..

Gratis! Sted: Rådhusgaten 15, Øvre Torv, 4611 Kristiansand. Tidspunkt: 14:30 – 17:00, 14. november 2018

Litt inspirasjon før Black Friday?

Hadde det ikke vært digg å kickstarte Black Friday og julesalg med både faglig påfyll og noe godt i glasset? Det synes i alle fall vi!

Derfor inviterer vi til en casual meetup i Kristiansand. En meetup vi har valgt å kalle «A taste of CRO and..». Eller ATO CRO for oss (og deg?) som elsker forkortelser 😉

Du har kanskje hørt om konverteringsoptimalisering, men ikke helt fått med deg hva det innebærer? Hvorfor skal du gidde å legge ditt elsk på enda et «trend-buzzord»?

Vi tenker slik på det

Konverteringsoptimalisering, eller CRO, handler om å ta hånd om trafikken som kommer inn på nettstedet sitt. Og vi vet du betaler en god del for å få trafikken inn til akkurat ditt nettsted, og ikke dine konkurrenters (Hvor mye var din siste Google Ads faktura på?)

Vi er helt bombesikre på at dersom dine besøkere har et friksjonsfritt besøk. Altså et besøk uten masse hassel, bugs og andre forstyrrende ting som ikke funker som det skal, så vil flere av dine besøkere fullføre kjøp, registreringer eller legge igjen sin kontaktinformasjon. Kom så kan du lære deg mer om det!

Meetupen avholdes i casual omgivelser i biblioteket på Håndverkeren i Kristiansand sentrum. Det blir lett bevertning i form av nøtter og mineralvann.

Gratis påmelding

Registrer deg med epostadressen du bruker på jobb – ikke din private 🙂

Dato:
14. november 2018
klokken: 14:30 – 17.00 

Adresse:
Håndverkeren
Rådhusgaten 15, Øvre Torv
4611 Kristiansand

Har du spørsmål?
tlf: 960 12 960
Mail: hei@rightbrain.no

NB! Det er begrenset antall plasser.

Vilkår for påmelding
Husk at påmelding er bindende, og avmelding kan kun skje inntil 24 timer før arrangementet. Ved frafall etter fristen faktureres 500,- eks mva for uteblivelse. Arrangementet passer best for, og er kun for, de som jobber for eget brand (retail eller eCommerce). Ikke for bransjekolleger eller leverandører. Arrangøren forbeholder seg retten til å kansellere påmeldinger som ikke faller inn under vilkårene for gratis deltakelse.