LOADING

A/B test signifikans kalkulator

Finn ut om din A/B test har statistisk signifikans.

A
B
Sesjoner:
Konverteringer:
CR (%):

Dine resultater:

Original (versjon A) konverterte bedre enn variant (versjon B). Vi er % sikre på at din versjon er bedre enn din versjon B.

Du burde nå lage en ny hypotese for å kunne gjøre en A/B test til med samme original, dette kalles "rinse and repeat". Lykke til!

Variant (versjon B) konverterte bedre enn original (versjon A). Vi er % sikre på at endringene i versjon vil bidra til å øke din konverteringsrate.

Gratulerer! Din variant utgjorde en forskjell. Fortsett det gode arbeidet, test alt - Alltid!
Variant "B" konverterte bedre enn Variant "A". Vi er % sikre på at endringene i variant "" vil forbedre dine konverteringsrater.
Variant "A" konverterte bedre enn Variant "B". Vi er % sikre på at endringene i variant "" vil forbedre dine konverteringsrater.
...men det råder litt tvil hvorvidt resultatet av denne testen er statistisk signifikant, eller ikke.
Din A/B test er statistisk signifikant.
Merk deg at din test ikke er statistisk signifikant.
Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link