LOADING

Google Ads

Google Ads (tidligere Google AdWords)

Google Ads er Norges mest brukte kanal for markedsføring. Dersom du ikke allerede kjøper trafikk fra Ads fra Google så er det kanskje en idé å gjøre det for å skape trafikk til siden din.

Slik fungerer det:
Google Ads er Googles annonsesystem, der alle som ønsker kan registrere en konto for å sette opp kampanjer knyttet til ønsket søkeord. Med Ads fra Google vil du nå ut til personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Det trenger ikke være produktnavn eller tjenestenavn, men bør i aller høyeste grad være relevant for det du annonserer for.

Tekstannonsene i Google Ads inneholder en overskrift med en hyperlink og to linjer med beskrivende tekst, og en linje med lenken til landingssiden du velger.

Google Ads er basert på en PPC-modell, dvs. Pay-Per-Click. I Ads fra Google betaler du kun hvis noen klikker på annonsen, og ikke når annonsen vises. Rangeringen av annonser blir avgjort av flere elementer. Blant annet hvor mye du er villig til å betale per klikk, historisk klikkrate, samt kvaliteten og relevansen av annonsen.

Ads fra Google lar deg også annonsere med bannerannonser i sitt displaynettverk. Google Ads anbefaler da at du laster opp annonsene i alle anbefalte størrelser. Dette for å kunne få en så god distribusjon og synlighet som mulig i Google sitt nettverk.

Disse bannerannonsene kan for eksempel vises i reklamespots i mobilapper, bloggsider og andre sider som er med i Google display nettverket. Google selv sier at man via dette når 90% av alle verdens internettbrukere. Ved oppsett kan du segmentere slik at visningene er rettet mot de i din målgruppe. For eksempel basert på demografi eller spesifikke interesser. Kilde

Google Ads er en tjeneste vi har valgt å ikke jobbe med

Selv om det er ekstremt viktig å skape trafikk inn til din side så er Google Ads en tjeneste vi har valgt å ikke jobbe med. Vi jobber med det vi er best på. Det å få trafikken som kommer inn til din side, blant annet fra Google Ads, til å bli konvertert. Her kan du lese mer om våre tjenester.