LOADING

Google AdWords

Google AdWords

Google Adwords er Norges mest brukte kanal for markedsføring. Dersom du ikke allerede kjøper trafikk fra Adwords så er det kanskje en idé å gjøre det for å skape trafikk til siden din.

Slik fungerer det:
Google AdWords er Googles annonsesystem, der alle som ønsker kan registrere en konto for å sette opp kampanjer knyttet til ønsket søkeord. Med AdWords vil du nå ut til personer som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester. Det trenger ikke være produktnavn eller tjenestenavn, men bør i aller høyeste grad være relevant for det du annonserer for.

Tekstannonsene i AdWords inneholder en overskrift med en hyperlink og to linjer med beskrivende tekst, og en linje med lenken til landingssiden du velger.

Google AdWords er basert på en PPC-modell, dvs. Pay-Per-Click. I AdWords betaler du kun hvis noen klikker på annonsen, og ikke når annonsen vises. Rangeringen av annonser blir avgjort av flere elementer. Blant annet hvor mye du er villig til å betale per klikk, historisk klikkrate, samt kvaliteten og relevansen av annonsen.

Adwords lar deg også annonsere med bannerannonser i sitt displaynettverk. Adwords anbefaler da at du laster opp annonsene i alle anbefalte størrelser. Dette for å kunne få en så god distribusjon og synlighet som mulig i Google sitt nettverk.

Disse bannerannonsene kan for eksempel vises i reklamespots i mobilapper, bloggsider og andre sider som er med i Google display nettverket. Google selv sier at man via dette når 90% av alle verdens internettbrukere. Ved oppsett kan du segmentere slik at visningene er rettet mot de i din målgruppe. For eksempel basert på demografi eller spesifikke interesser. Kilde

Google Adwords er en tjeneste vi har valgt å ikke jobbe med

Selv om det er ekstremt viktig å skape trafikk inn til din side så er Google Adwords en tjeneste vi har valgt å ikke jobbe med. Vi jobber med det vi er best på. Det å få trafikken som kommer inn til din side, blant annet fra Google Adwords, til å bli konvertert. Her kan du lese mer om våre tjenester.