LOADING

Christer Andersson

Prosjektleder

Før jeg startet som prosjektleder i Right Brain, har jeg hatt mange spennende jobber som er spredt over et rimelig stort spekter. Jack-of-all-Trades er et stempel som fotfølger meg, spesielt med en bakgrunn fra forretningsutvikling, regnskap, reisebyrå, design og mange andre roller. Jeg har også vært delaktig i flere startups gjennom årene, blant annet fra et fintech i Sørøst-Asia.

Jeg eier og driver et kommersielt Kombucha bryggeri og har vært DJ rundt i Norge og verden de siste 20 årene. Det har vært en spennende reise, men jeg føler at dette bare er starten.

Det bor en stor kjærlighet for å lære nye ting i meg. Jeg prøver alltid å utforske hvordan man kan forberede ting og finne den beste løsningen på utfordringer som oppstår. Da drikker jeg kaffe med et smil om munnen og ser timene fly ut av arbeidsdagen.

FunfactHar en kone og tre katter fra Mexico

FavorittsitatDon’t turn too often to the past or the future will stab you in the back.

Noen av de som stoler på oss:

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link