LOADING

Joachim Furuseth

Daglig Leder

Jeg har lang bransjeerfaring knyttet til det digitale økosystemet. Jeg har blant annet hatt roller som Prosjektleder, Digital markedsfører, Fagansvarlig Marketing Automation, salgssjef og COO. I dag har jeg ansvar for den daglige driften i Right Brain i tillegg til det kommersielle ansvaret. Jeg vil nok samtidig også kalle meg for en konverteringsspesialist!

Min digitale reise begynte da jeg oppdaget interessen for digital kommunikasjon og epost markedsføring i 2008. Siden den gang har jeg aldri søkt utfordringer i noen annen bransje enn den digitale. Når du ikke finner meg stirrende inn i en PC skjerm eller dypt inne i et kundeprosjekt vil du sannsynligvis finne meg hjemme på sofaen med en god film eller tv serie, eller på treningsstudioet.

Funfact: Var på audition for “Filmstjerne” på TV2 i 2005 med en monolog fra den Norske filmen “UNO”. Needless to say, jeg kom ikke videre… Valget stod mellom filmstjerne eller det å bli en digital entusiast. Skjebnen ville ha meg inn på det siste sporet, og jeg angrer ikke.

Favorittsitat: Learning by doing

Noen av de som stoler på oss:

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link