LOADING

Joachim Furuseth

Daglig Leder

Jeg har lang bransjeerfaring knyttet til det digitale økosystemet. Jeg har blant annet hatt roller som Prosjektleder, Digital markedsfører, Fagansvarlig Marketing Automation, salgssjef og COO. I dag har jeg ansvar for den daglige driften i Right Brain i tillegg til det kommersielle ansvaret. Jeg vil nok samtidig også kalle meg for en konverteringsspesialist!

Min digitale reise begynte da jeg oppdaget interessen for digital kommunikasjon og epost markedsføring i 2008. Siden den gang har jeg aldri søkt utfordringer i noen annen bransje enn den digitale. Når du ikke finner meg stirrende inn i en PC skjerm eller dypt inne i et kundeprosjekt vil du sannsynligvis finne meg hjemme på sofaen med en god film eller tv serie, eller på treningsstudioet.

Funfact: Var på audition for “Filmstjerne” på TV2 i 2005 med en monolog fra den Norske filmen “UNO”. Needless to say, jeg kom ikke videre… Valget stod mellom filmstjerne eller det å bli en digital entusiast. Skjebnen ville ha meg inn på det siste sporet, og jeg angrer ikke.

Favorittsitat: Learning by doing

Noen av de som stoler på oss: