LOADING

Hensikt

Vi hjelper bedrifter i å lykkes med å oppnå synlige resultater. Vi tilbyr produkter som forenkler tilnærmingen til digital synlighet og markedsføring. Vår hensikt er å bistå med faglig, teknisk og kundeorientert rådgiving formidlet gjennom produkter det er lett å forstå.

Vår modell omfavner moderne teknologi tilpasset lokale behov. Tilstedeværelse og forståelse av lokal kultur, språk og mediebilde er sentralt for å oppnå gode resultater.

Les mer om Hensikt

«Vi i Hensikt hjelper våre kunder med å beherske nødvendige tiltak for å være synlig og relevant med din markedsføring. Vi kan utføre på vegne av din bedrift eller sette opp og bygge kompetanse internt. Alt etter hva du gjør og hvordan du er organisert.»

– LARS HORDNES, RÅDGIVER

Coupler | Helping startups grow faster | Right Brain

Partnere: Sannsyn

Oslo Technology Consulting | Partnere | Right Brain

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link