LOADING

Thunderhouse

Digital transformasjon er på alles agenda om dagen. Alt for mange på tilbydersiden vil dessverre først og fremst selge systemer eller en form for ferdig pakke. Thunderhouse Oslo hjelper bedrifter med å utforske hva digitaliseringen betyr for deres sektor, utforske muligheter og lede prosessen med data og kundeopplevelse i sentrum.

Hva betyr digitaliseringen for din bransje, Overlever produktene/tjenestene vi tilbyr i dag rede for morgendagen, behersker vi omnikanal – altså kunsten å styre mange kanaler?, hvordan utnytter vi dataene våre og ikke minst er det samsvar mellom marketing og kundeopplevelse ? Thunderhouse jobber etter en nettverksmodell der vi enten er innleid som konsulenter over en periode, eller leder intensive prosesser i et skreddersydd prosjekt-team.

Les mer om Thunderhouse her

«Jeg vet hva bedriften min gjør i dag, men hva gjør den i morgen? Thunderhouse Oslo bistår bedrifter med å navigere i det digitale tidsskillet vi står oppe i. Med data, kunnskap om digitalisering og kundeopplevelse i sentrum, hjelper vi selskaper med morgendagens kundereiser.»

– FRED KIHLE, RÅDGIVER THUNDERHOUSE OSLO

Coupler | Helping startups grow faster | Right Brain

Partnere: Ahlin Kommunikasjon