LOADING

A/B-tester

Hver dag som du ikke tester noe er en bortkastet dag

Dette er vår påstand da vi vet at med alt du A/B-tester vil du lære deg noe nytt. Lær deg mer om dine besøkere og hvorfor de har den atferden de har. Lær deg mer om hva som fungerer, og hva som ikke fungerer.

For det er jo dessverre slik at du ikke vet hva som fungerer før du har testet det. Og det å teste krever tid, trafikk og såklart en datadrevet CRO-strategi.

Vi hjelper deg med å finne ut av hvor lenge din test må gå, hva du bør A/B-teste for å få best mulig resultat samt skape hypoteser som vi baserer på din data. Vi monitorerer eksperimentet og påser at all innkommende data er korrekt og at alle verktøy vi benytter i prosjektet fungerer slik de skal. Vi gir deg også gode innsikter i resultatet av hver enkelt A/B test vi gjør for deg.

Vi kan hjelpe deg med:

,-/mnd
  • Webanalyse og ny Goal Tracking
  • Testbare hypoteser
  • Datadrevet CRO-strategi for eksperimentet
  • Konseptidé med design
  • Implementering av eksperiment i testverktøy
  • Monitorering og kontroll av pågående eksperiment
  • Analyse av resultat

Kontakt oss idag så tar vi en prat om A/B-tester og hva vi kan bistå med

Når du jobber med CRO er det viktig å huske på at varianten (den delen som faktisk testes) i A/B testen kan komme ut som taperen i eksperimentet. Slik er det. Det er ingen som har en magisk oppskrift på hvordan besøkerne vil ha det. Hadde det eksistert så hadde vel alle fulgt den oppskriften? Selv om varianten ikke vant så har nemlig du vunnet en hel drøss av verdifull innsikt om dine besøkende, og til og med kanskje skapt et datagrunnlag for neste testbare hypotese?!

A/B tester og andre varianter av eksperimenter er inkludert i våre pakker CRO Full Service og UX re-design. I tillegg kan vi gjøre A/B tester og andre eksperimenter for deg som et enkeltstående prosjekt. Kontakt oss for prisforespørsel.

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link