LOADING

Brukeropplevelse (UX Design)

Fokus på dine besøkere

Uavhengig av om du trenger bistand til å produsere bannere med budskap som virkelig skiller seg ut og selger, eller om du har bestemt deg for å endre hele ditt nettsted, så kan vi hjelpe deg. Brukeropplevelse er nøkkelordet og det som er i fokus.

Vi gir deg feedback på de ulike design elementene på ditt nettsted som er bra, samt hvor du har rom for forbedring. Vi kan lage nye wireframes til deg – klart til implementering! Eller jobbe videre med et allerede eksisterende design.

Vi kan hjelpe deg med:

,-/mnd
  • Gi UX fokusert feedback på eksisterende design
  • Gi UX Fokusert feedback på planlagt design
  • Lage UX fokuserte wireframes til nytt design
  • Lage UX fokuserte bannere til nettsiden, kampanjer o.l.

Kontakt oss idag så tar vi en prat om brukeropplevelse

Brukeropplevelse (UX Design) er inkludert i vår pakke Optimalisert re-design. I tillegg kan vi hjelpe deg med dette som et enkeltstående prosjekt. Kontakt oss for prisforespørsel.

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link