LOADING

Clickmaps og Heatmaps

Ekstremt verdifull innsikt

Får banneren i toppen noe særlig oppmerksomhet? Hvor langt ned scroller besøkerne seg før de stikker avgårde? Ser besøkerne det som er viktigst å få med seg på din side?
Vi hjelper deg med å implementere clickmaps og heatmaps slik at du kan finne ut av hvordan atferd dine besøkende har på ditt nettsted.

Vi setter opp innspillinger av brukersesjoner og setter opp funnels på de ulike stegene du har på ditt nettsted. Vi kan også hjelpe til med tolkning og analyse av den dataen som etterhvert kommer inn.

Å benytte seg av clickmaps og heatmaps er ekstremt verdifullt. Uansett om det som gjelder er å overbevise sjefen at ingen ser det nye fine designelementet deres, eller om det handler om å skape nye hypoteser for A/B tester og eksperimenter.

Vi kan hjelpe deg med:

,-/mnd
  • Implementering av clickmaps og heatmaps
  • Sette opp scrollmaps på de sidene du måtte ønske
  • Starte innspillinger av bruker sesjoner
  • Sette opp trakt på din kjøpsprosess
  • Implementere kvalitative undersøkelser
  • Analysere innkommet data

Kontakt oss idag så tar vi en prat om Clickmaps og Heatmaps

Du kommer sannsynligvis til å bli overrasket over hvor få personer det egentlig er som klikker og ser på akkurat den knappen du la ned voldsomt mye tid på å optimalisere helt i starten.

Clickmaps og heatmaps er inkludert i vår pakke CRO Evaluering Pluss. I tillegg kan vi sette opp Click- og Heatmaps for deg som et enkeltstående prosjekt. Pakkepris 7 495,-

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link