LOADING

Dataanalyse

Hjelp til å tolke din data

Har du store mengder med user recordings, heatmaps og A/B testresultat, men usikker på hva du skal gjøre med all den dataen? Dersom du trenger hjelp til å tolke din data samt få bedre innsikt i den så er det absolutt noe vi kan hjelpe deg med. Uansett om det gjelder datainnsamling eller analyse av data du allerede har samlet inn.

Dataanalyse er også en del av vår pakke CRO Evaluering og CRO Evaluering PLUSS. I tillegg kan vi gjøre en Dataanalyse for deg som et enkeltstående prosjekt.

Vi kan hjelpe deg med:

,-/mnd
  • Analyse av clickmaps og heatmaps
  • Analyse av user recordings
  • Analyse av besøksprofiler (Personas)
  • Analyse av nettlesere
  • Analyse av hastighet på nettstedet
  • Analyse av A/B-tester og resultat
  • * Forutsatt at alle verktøy er korrekt oppsatt

Analysere data i segmenterte former

Vi kan gjøre en dataanalyse av din data i segmenterte former, noe som betyr at dersom du lurer på hvor mange som konverterer på desktops via nettleseren Chrome version 61.0.3163.91 så finner vi den dataen for deg. Vi forteller deg også hva du burde gjøre med all informasjonen vi fremskaffer til deg.

Vi hjelper deg rett og slett med å tolke din data og gjøre data om til handlinger. Kontakt oss idag så tar vi en prat.

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link