LOADING

CRO Fullservice

CRO Fullservice – Alt fra A til Å

Har du bestemt deg for å begynne å jobbe aktivt med CRO men mangler tid eller kompetanse? Etter en grundig data- og konkurrentanalyse av din landingsside tar vi frem en konseptidé med tilhørende UX-fokusert design. Vi lokaliserer dine svakeste områder og setter sammen en skreddersydd prioriterings- og testplan til deg.   

Får å teste våre hypoteser implementerer vi, sammen med deg, en midlertidig landingsside som vi igjen eksponerer for en viss andel av din trafikk. Med hjelp fra eksperimentets resultater foredler og forbedrer vi hypotesene. I neste runde tester vi de foredlede hypotesene. Så begynner vi på nytt igjen!

Våre konverteringsstrateger blir en forlenget arm av ditt team og vi benytter oss av både kvalitative og kvantitative metoder for å forbedre din konverteringsrate. Prosjekt for prosjekt, side for side, måned etter måned!

Det er viktig å huske at konverteringsoptimalisering er mer enn bare noen eksperimenter og A/B tester. Med denne tjenesten tar vi grep om alt på ditt nettsted som kan føre til økt salg og økt konverteringsrate. Vi kan for eksempel skrive kreative, selgende og tydelige produkttekster, optimalisere bilder og designe nye elementer og mye mye mer. Våre ansatte har mange års erfaring med marketing automation, eCommerce, design (UI og UX) og generell marketing. Vi blir gjerne med som en sparringspartner når dere internt diskuterer digital strategi og fremtidig implementering. Konverteringsoptimaliseringen bør være en del av denne strategien. Vi liker å fokusere på det vi kan best, nemlig konvertering. Men sammen med våre partnere kan vi tilby komplette løsninger for hele din verdikjede, i alle fall nesten. Se mer om våre partnere og hvem de er her.

Kontakt oss for å ta et møte så finner vi veien videre – sammen!

Ta gjerne en titt på våre andre tjenester for Re-design (UX) og våre ulike CRO Evalueringer.

Du får

NOK
  • Research og brief
  • Webbanalyse og ny Goal Tracking
  • Testbare hypoteser
  • Strategi for landningssiden
  • Konseptidé med design & wireframes
  • Strategi for tester
  • Implementering av eksperiment i testverktøy
  • Kontinuerlig oppfølging av pågående eksperiment
  • Presentasjon med resultat
  • Nye hypoteser for neste projekt
Nysgjerrig på mer?

Hei, jeg heter Joachim

og jeg driver Right Brain. Vil du vite mer om våre tjenester og ønsker å komme i kontakt? Sleng inn epostadressen din under så hører du fra meg plutselig!
Send meg e-post!
*Ved å gi oss din epost adresse samtykker du til å få prima innhold fra Right Brain på e-post, ikke for ofte men sånn akkurat passe mye :)
close-link