LOADING

Google Analytics Health Check

Vi kan hjelpe deg med kvalitetssikring

Kan du egentlig stole på din data? Har du har satt opp alle Goals, Funnel Goals, Custom reports, Filter, Views og Properties i Google Analytics korrekt?

Vi kan hjelpe deg å kvalitetssikre dette.
Dersom ditt oppsett ikke er korrekt så resulterer det i at du sitter med feil datagrunnlag og dermed tar feil beslutninger basert på det. Det kan gi deg et totalt feil bilde av hele din business og hvordan dere i realiteten presterer.

Er det feil i dine innstillinger så kan det dessverre ikke tilbakestilles. Du må starte datainnsamling på nytt. Er det verdt å ta sjansen på at du har alt korrekt? Ta kontakt med oss i dag så tar vi en titt.

Denne tjenesten er også en del av våre pakker CRO Evaluering og CRO Evaluering PLUSS. I tillegg kan vi gjøre en Google Analytics Health Check for deg som et enkeltstående prosjekt.

Vi kan hjelpe deg med:

,-/mnd
  • Gå gjennom eksisterende oppsett
  • Opprette et nytt korrekt View
  • Sette opp Goals
  • Sette opp Funnel Goals

“Advanced eCom” i Google Analytics

I tillegg kan vi sette opp mer avanserte funksjoner som “Advanced eCom” i Google Analytics. Med det korrekt oppsett har du totalt eierskap til hele din purchase funnel og kan spore blant annet forlatte handlekurver, og mye mer.

Vi elsker å snakke om CRO!

Du kan spørre oss om hva som helst, nesten...

Ønsker du ett konkret tips fra oss på noe du har problemer med på nettsiden din? Eller noe annet du rett og slett bare lurer på? I så fall skal vi by på det, helt gratis.

Legg inn enten din e-post adresse eller telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av 24 timer.
Få feedback fra eksperter!
*Hverken din e-post eller telefonnummer vil bli benyttet til noe som helst annet enn å kontakte deg i forbindelse med denne konkrete henvendelsen. Vi har kontroll, og dersom du lurer på hvor god kontroll vi har kan du ta en titt på vår GDPR , cookies og personvern side
close-link